Om oss

 

Johanna Ahlm

Jag är auktoriserad hudterapeut. Jag har arbetat som hudterapeut sedan 2003 och mina intressen har alltid
varit skönhet och hälsa.
Jag utbildade mig vid Gildaskolan i Göteborg och tog där min CIDESCO-examen. Denna examen är en av världens mest ansedda inom hudvårdsbranschen och erkänd i hela världen. Jag har sedan dess arbetat inom yrket både med inriktning på medicinsk hudvård på klinik och även på spa med mer inriktning på hälsa och välbefinnande i lyxigare miljö.

 

På min salong har jag samlat den effektivaste hudvården för att du ska få det bästa. Jag ser dig och utformar behandlingen efter dina behov och eventuella hudproblem. Salongen ligger i den vackra Patriciervillan Solgård, i ett mycket trivsamt område i Villastaden. Min vision är att salongen ska vara personlig och att du kan slappna av känna dig ompysslad i vacker hemmamiljö.

 

Min affärsidé är att ge dig som kund professionella behandlingar med högkvalitativa produkter, utförda av välutbildade terapeuter och sjuksköterska. Mitt mål är att du ska trivas och lämna min salong nöjd!

Jag är medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

 

Karin Lundin

Jag är legitimerad sjuksköterska. Jag har efter många år som anställd på en av landets ledande kliniker inom den icke kirurgiska skönhetsbranschen nu startat en egen verksamhet. Nu träffar du mig regelbundet hos Villastadens Hudvård där jag hjälper dig med allt från att ta bort estetiskt besvärande ådernät på benen till att reducera rynkor och tandgnisslingar med Restylane och Botox.

 

Du kan med mitt lugna och professionella bemötande och långa erfarenhet känna dig trygg både före, under och efter behandlingarna.

 

 

Kristin Ellner

Jag är utbildad makeup artist. Jag bor i Gävle med mina två barn. Tidigare bodde jag i Stockholm där jag jobbade som makeup artist för bl.a. SVT och på Åhléns City. Intresset för mode och skönhet, inre såväl som yttre, har alltid varit stort och genom makeup artistyrket får jag utlopp för min kreativa sida. På Privatskolan för Hudvård och Kosmetik i Stockholm gick jag min utbildning och blev 1999 CIDESCO-diplomerad makeup artist.

 

Du kan boka mig hos Villastadens Hudvård för vardags-, fest-, eller bröllopsmakeup.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Villastadens hudvård • Runebergsvägen 11 • 802 67 Gävle • Tel: 073-5684446 • E-post: johanna@villastadenshudvard.com

www.villastadenshudvard.com